KONZULTACE INTERNETOVÉHO MARKETINGU

07.04.2020

Zaměřujete se ve vaší společnosti na on-line marketing? Máte tým lidí, kteří se tomu věnují? Nedaří se vám přesto zacílit na správné zákazníky? Nebo se vám internetový marketing ve firmě daří, ale chtěli byste ho dělat ještě líp? V takovém případě jsou pro vás ideálním řešením naše konzultace internetového marketingu.

Cílem takové konzultace je snaha vylepšit všechno, co ve vašem aktuálním on-line marketingovém mixu zlepšit jde. Pokud jste čerstvě začínající firma, pomůžeme vám navrhnout první on-line marketingovou strategii. Zároveň nabízíme školení internetového marketingu nebo takzvaného Facebook marketingu. Seznámíme vás s našimi vyzkoušenými nápady a zkušenostmi a bude na vás, zda je nakonec realizujete.

Co vám konzultace internetového marketingu přinese?

Nejprve zanalyzujeme váš stávající on-line marketing a pokusíme se vám ukázat, jak jej ještě více optimalizovat a využít pro váš prospěch.

Zaměříme se na firemní webové stránky a zanalyzujeme jejich optimalizaci. Zjistíme, jak dalece jsou srozumitelné pro vaše zákazníky, ale i pro internetové vyhledavače typu Google, Seznam a další. Přineseme vám tipy, jak nastavit PPC reklamu a marketing na sociálních sítích.

Doporučíme, jak využít vhodné microsites pro podporu firemní značky a produkty nebo nabízené služby. Rádi pro vás tyto microsites na míru navrhneme a realizujeme.

V rámci konzultace internetového marketingu se budeme snažit poradit vám s přípravou bannerové reklamy tak, aby si vás většina vašich zákazníků pozitivně zapamatovala a do budoucna nakupovala výhradně u vás.

Analýza stávajícího řešení jako součást konzultace

Máte-li se posunout v on-line marketingu dál, je nezbytné analyzovat stav aktuálního internetového marketingu. Prozkoumáme proto analýzu vhodných klíčových slov. Najdeme klíčová slova, která zákazníci při vyhledávání používají. Zjistíme, co potenciální zákazníky zajímá právě ve spojení s vaší službou nebo produktem. 

Zaměříme se na posílení SEO – neboli optimalizace vašich webových stránek pro vyhledávače typu Google, Seznam a další. Poradíme vám, jak se dají webové stránky vylepšit tak, aby se pohybovaly na vyšších pozicích ve vyhledávačích.

Zaměříme se i na kvalitu linkbuildingu, aby se zlepšilo množství i hodnota zpětných odkazů vedoucích na web.

Součástí námi nabízené konzultace internetového marketingu je analýza kvality nastavení PPC reklam na Skliku a AdWords. Zaměříme se na zlepšení efektu z těchto reklam.

Proč jít do konzultace s námi, i když vám současné řešení funguje?

Ze zkušeností víme, že vždy existuje prostor pro optimalizaci i zlepšení prodejních výsledků internetového marketingu. Výhodou našeho pohledu zvenčí je fakt, že získáváte názor odborníků, kteří nepracují ve vaší společnosti a nemají tak „profesní deformaci“. Věříme, že taková spolupráce může být pro obě strany velmi hodnotná.

Naše školení marketingu nebo konzultace marketingu vám mohou účinně pomoci s positioningem vaší firmy a sestavením ideálního marketingového mixu.